Prosím o radu, finální podlahová krytina je dlažba do tvale užívané místnosti, kde vytápěná plocha je 6 m čtverečních uprostřed místnosti s celkovou plochou 12 m čtverečních.Stávajícíé prkna příjdou zlikvidovat a dle předpokladu podle místností která již byla rekonstruovaná nemá žádnou izolaci a dostaneme se zřejmě na hlínu. Jaké vrstvy jsou zapotřebí dodržet, když bych chtěla pod dlaždičky položitbuĬ topnékabely ,nebo topnou rohož LDTS 121000-165CZ kod5530380. ta rohož se mně zdá být na položení snadnější.V ostatních místnostech (kuchyni, předsíni, koupelně již z roku 2005, kdy mě pokládaly jen topné kabely do prostoru který jsem označila že bude nezastavěn nábytkem a matně se pamatuji,že použili snad ipu ale již nevím zda tam taky dávali nějaký beton a se štěrkem a něco jakostaniolový alobal taky nějaké polystyrénové deskysnad nivelační vrstvua ty káblikyjen rozvrstvili za pomocí hřebíku do linek a pak tam na to asi dali flexibilní lepidlo kachle. nyní mám rovnou plochu 3 x2m změření a připojení provede zkušený elektrikář a to ostatní zkušený zedník, který ale nemá zkušenost s vrstvama pod topení. Chtěla bych si od vás objednat toto topení , ale ten pragramovatelný termostat nebudu potřebovat. nemám to ani u ostatního a řídím se podle toho jaká je v místnosti teplota a tam kde se použil i termostat se za celou dobu nenastavoval a byla to zbytečná investice . je doufám možné použít topnou rohož či kbel bez termostatu. ptám se zda je u topného kabelu nebo rohože přiložen návod popřípadě šablona podle které by toto můj elektrikář zvládl položit a zapojit je to již starší pán a zatím jen připojoval již položené káble s vyvedenýma koncema. Děkuji
email : jana.kaspar@volny.cz
Kašpárková Jana
email : jana.kaspar@volny.cz